Позаурочна робота з предмета


01.11.2021


Фосфати – солі фосфорних кислот – широко застосовуються у різних галузях. Вони присутні в складі добрив і лікарських препаратів. Актуальне використання фосфатів і в харчовій промисловості, передусім у м’ясопереробному, кондитерському і молочному сегментах.
Для чого фосфати вводяться в їжу, які їх роль і функціональна дія? Які саме можна застосовувати в харчопромі та як це позначається на здоров’ї споживачів? Детальніше про це у статтіhttps://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.systopt.com.ua%2Farticle-fosfaty-v-harchovij-promyslovosti%3Ffbclid%3DIwAR3jIPEey6S6z6Tg3sNK5h_iY7LQWTuurmLFDIIshKQT2nPHfxgeIOhXtBA&h=AT3GC9kN04MelFtNID0t4h6YO4-kjl5Yn8AA8hQB3ldyqoXHY_gABcD8NE0Kr02zp-uL8OWZ5H7bxpM-O-ystokOZdRuVhqWLDHxFq4eBqJx_hrAY23zp4T73MAhibyWSP69&__tn__=-UK-R&c[0]=AT2gsaqbxCGF-4q1zNtvgtQxXfeL6SGSwCDKHvV310CWk4K5DoXtzO3pun-FhTc6i6t3ZhONwJjnOfx5rVFEpQ5iMljlDKDAP7WggxjOINDQHvlZxLVOnlJzwaO8qApInRS1YKKJytJwXeMPmvINF-Flh9DDPAajc6ZGqrOFgy4g8GA
 Інтегрований предметний тиждень хімії, біології та екології 
(15 - 19 березня 2021)

Немає коментарів:

Дописати коментар